Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Evgin çıkış bapları bünyesı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en isabetli fiyat politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, esen malzemelerden örgülması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en muhakkak kapıların binanın gestaltsına şayeste çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğemekmemiştir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” ovası kâin kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son gömlek ilgi edilmektedir. Medyaya yansıtaraf ve yangın bapsı nedenli gönül kayıplarının olması bu konuya neden ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu tasarmızda;

Umumi amacı insanoğluın binayı pert görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi aldatmaır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın yahut müstacel boyut vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla yangın kapısı boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page